dijous, 6 de juny del 2019

Matrimoni amb Fills (1987-1997)


Títol original
Married... with Children

Format, país i idioma original
Sèrie d'acció real dels EUA en anglés

Gènere i durada
Sitcom de 259 episodis d'uns 22-23 minuts cada u

Creadors
Michael G. Moye i Ron Leavitt

Emissió original
Fox (EUA, 1987-1997)


Emissió en valencià
Punt Dos (2004-2005, 2008)Matrimoni amb Fills és una sitcom que va emetre la cadena nord-americana Fox entre 1987 i 1997. Els seus 259 episodis, distribuïts en 11 temporades, la convertixen en una de les sèries més longeves i recordades de la Fox. La trama narra la vida dels Bundy, una família disfuncional que viu en Chicago, conformada per Al (Ed O'Neil, actor que torna a triomfar amb Modern Family), Peggy (Katey Sagal), Kelly (Christina Applegate), Bud (David Faustino) i Buck, el gos.

Es tracta d'una paròdia de la família nord-americana arquetípica dels anys 80: un marit poc preocupat per la família, una dona que dilapida el jornal del marit fent compres, una filla sexi i poc espavilada i un fill perdedor que busca ser atractiu. La convivència entre ells i amb els veïns, una parella de novençans idealistes, fon el punt de partida per a una de las sèries més sarcàstiques i desvergonyides de la història de la televisió.


Vídeo de mostraLa primera emissió de Matrimoni amb Fills en valencià tingué lloc en Punt Dos entre novembre del 2004 i juny del 2005, primerament en primetime i seguidament per les vesprades. Posteriorment, la mateixa cadena la va tornar a posar al llarg del 2008, primerament pels matins i seguidament per les vesprades.

Repartiment (paper / actor original / actor de doblatge)
  • Al Bundy / Ed O'Neill / Cèsar Lechiguero
  • Margaret Peggy Bundy / Katey Sagal / Marina Viñals
  • Kelly Bundy / Christina Applegate / Imma Sancho
  • Bud Bundy / David Faustino / Benja Figueres
  • rètols / - / Francesc Fenollosa


Este producte no ha sigut comercialitzat en valencià.

Si pots aportar mostres d'altres materials, escriu-nos a:
 ficcioenvalencia@gmail.com